donderdag 7 maart 2013

Donderdag 7 maart 2013


Westlands nieuws

Van de site van VV Maasdijk
Dinsdagavond hebben wij het droeve bericht ontvangen dat ons zeer gewaardeerde bestuurslid en jeugdvoorzitter Leen Middelburg geheel onverwacht is overleden. Wij willen hierbij Annemarie, Roel, Niels, Tim en verdere familie heel veel sterkte toe wensen. Het bestuur heeft besloten dat door deze treurige gebeurtenis alle activiteiten, trainingen en wedstrijden voor deze week tot en met aanstaande zaterdag 9 maart afgelast zullen worden. 

Trainer Robin Knoester heeft volgend seizoen ook de beschikking over Robin van den Broek, Robin van der Meer, Ruud Barendse, Dennis van Dijk, Frank van der Deijl, Danny Bijl, Roy Vermolen en Ricoberto Luijando. Deze spelers hebben afgelopen dagen aangegeven ook volgend seizoen op het Julianasportpark actief te zijn.

Collin Schaap van SV Houtwijk is door de tuchtcommissie voor 1,5 jaar geschorst. De speler is bestraft vanwege zijn gedrag tijdens de wedstrijd tegen Duindorp. Eén dezer dagen zal ook bekend worden of de beide verenigingen nog gestraft worden voor het het gedrag van de spelers en supporters. De scheidsrechter vond het toen onverantwoord om verder te spelen. Houtwijk en Duindorp komen uit in de 3e klasse zaterdag. Sacnties kunnen ook gevolgen hebben voor de Westlandse teams in die klasse.


De wedstrijden

De overige wedstrijden van komend weekend
Zaterdag

  • Vitesse D. - FC 's-Gravenzande 
  • HVC'10 - Forum Sport
  • Kagia - Monster
  • CION - MSV'71
  • Duindorp - Westlandia za.
  • Loosduinen - Swift Boys
  • Verburch - HPSV


Overig opmerkelijk nieuws

Koos Waslander heeft zijn functie bij Oude Maas al weer neergelegd. "Rooie Koos" stopte  eind januari als assistent-trainer bij Vlaardingse CION om de 2e klasser uit de degradatie-zorgen te helpen. Hij wordt bij Oude Maas opgevolgd door Warrry van Wattum



Geen opmerkingen:

Een reactie posten