woensdag 16 januari 2013

Westlands voetbalnieuws van woensdag 16 januari 2013


Westlands voetbalnieuws

Bij vorst mogen de wedstrijdvelden (gras) niet gebruikt worden. De gemeente staat ook niet toe dat op kunstgrasvelden getraind/gespeeld wordt, als er sneeuw op ligt.

Vandaag werd geloot voor de 1e ronde van de Flynth Westlandcup. Teams die in die ronde starten zijn

  1. 5 maart Quintus - Westlandia
  2. 12 maart MSV'71-Verburch(za) 
  3. 19 maart Loosduinen-KMD 
  4. 26 maart Den Hoorn en Maasdijk 
  5. 9 april  GDA(zo)-Schipluiden 
  6. 16 april SC Monster-Honselersdijk.
  7. Verburch zo. vrijgeloot
  8. GDA za. vrijgeloot
Deze 8 winnaars plaatsen zich voor de 2e ronde. Hiervoor zijn de 1/4 finalisten van 2012 al geplaatst Het betreft bkerhouder VELO,  Excelsior M., Naaldwijk, Westlandia (zo), HVC'10, Lyra, FC 's-Gravenzande en MVV'27 .

De KNVB West II houdt vandaag een informatiebijeenkomst over de verschillende mogelijkheden tot invoering van een topklasse in het reservevoetbal bij de mannen.
Voor die bijeenkomst zijn delegaties van besturen uitgenodigd van clubs, die met een team uitkomen in de reserve hoofd- dan wel 1e klasse. De KNVB komt graag op de hoogte van de meningen van die clubs. De aanleiding hiervoor is, dat in het voorjaar van 2012 de algemene vergadering amateurvoetbal heeft besloten een nader onderzoek in te stellen naar de vorming van een eventuele reserve topklasse, waarbij alle opties worden opengehouden. Bovendien is er toen bij vermeld bij dit onderzoek de doelgroep te betrekken, zijnde clubs uit de reserve hoofd- en 1e klasse.

Tijdens deze vergadering van de KNVB zal ook geloot worden voor de volgende ronde van de districtsbeker (speeldatum 26 februari 2012). Westlandia is de enige ploeg uit de regio die tot de laatste 16 is doorgedrongen. De andere 11 geplaatste teams zijn: Katwijk, SHO, Ter Leede, Quick Boys, VOC, Alexandria'66, Barendrecht, Scheveningen, RVVH, Smitshoek en Zwaluwen.  8 ploegen strijden via de tussenronde voor de resterende 4 plaatsen in die 1/8 finales

  • Capelle - Nieuwenhoorn
  • Olympia - HBS
  • SC  Feyenoord - Donk en
  • Voorschoten''97- VVSB




Overig nieuws

Chabab heeft van de bond toestemming gekregen om de rest van het seizoen op het huidige complex af te maken. Sportpark Riekershaven in Amsterdsm voldoet feitelijk niet aan de eisen van de KNVB

Geen opmerkingen:

Een reactie posten