zondag 20 januari 2013

Westands voetbalnieuws van zondag 20 januari 2013

Westlands voetbalnieuws

De KNVB heeft voor dit weekend alle wedstrijden in het amateurvoetbal afgelast

Bij vorst mogen de wedstrijdvelden (gras) niet gebruikt worden. De gemeente Westland staat ook niet toe dat op kunstgrasvelden getraind/gespeeld wordt, als er sneeuw op ligt.

Binnen 48 uur nadat hij bij Westlandia te horen had gekregen dat zijn contract bij de zaterdagselectie niet meer verlengd zou worden, is Patrick Fieret vastgelegd door VV Maasdijk. De trainer uit ;s-Gravenzande zal daar in het nieuwe seizoen Martin Vermeer opvolgen.

Als opvolger van Jos v.d. Helm heeft Lyra trainer Jasper Steringa gecontracteerd. De oud-speler van o.a. Honselersdijk en Lyra, heeft bij beide verenigingen ook ervaring opgedaan als trainer.

Martin Vemeer wordt volgend seizoen hoofdtrainer van MVV''27. Vermeer was begin deze eeuw ook al 3 jaar werkzaam bij de 3e klasser uit Maasland

De KNVB heeft het speelschema voor o.a. de clubs  in de top- en hoofdklassen bekend gemaakt. De topklassers spelen op 24 augustus de 1e competitiewedstrijd. Voor de hoofdklassers staan vanaf die dag bekerwedstrijden gepland. De competitiestart voor de hoofdklassers start op 7 september.   Complete schema staat HIER
Wedstrijden

  • 14:30 VELO - HBS bij VDL.
  • 12:30 uur Den Hoorn - VUC bij VDL
  • 11:00 uur Alphense Boys - Neptunus/ S. bij Excelsior M.

Overig nieuws

x

Geen opmerkingen:

Een reactie posten