vrijdag 14 december 2012

Westlands voetbalnieuws van vrijjdag 14 december 2012


Westlands nieuws

Donderdag  heeft het bestuur van Sportclub Monster overeenstemming bereikt met de huidige hoofdtrainer van de selectie, Marten Glotzbach, voor verlenging van het contract voor minimaal 1 seizoen. Volgens de mededeling op de site van de club zijn zowel de trainer, spelers als het bestuur zeer verheugd over de huidige samenwerking en zodoende kon er dus ook snel tot overeenstemming worden gekomen

Dit jaar doet het -23 team van Den Hoorn niet mee aan een competitie, maar spelen zij oefenwedstrijden tegen topamateur-teams uit de regio. Inmiddels is er al gespeeld tegen ADO Den Haag -19, en staan er nog wedstrijden op het programma tegen Quick A1, Haaglandia A1 & Excelsior Maassluis A1.
Woensdag j.l. heeft Sv Den Hoorn <23 jaar een wedstrijd gespeeld tegen Barendrecht A1 (Koploper in de 2e divisie, boven teams als MVV en Dordrecht). Het zeer jonge team van Den Hoorn met slechts 1 speler uit het 1e, een grote groep spelers uit het 2e en enkele A & B jeugd spelers, speelde een zeer goede wedstrijd en deed in grote delen van de wedstrijd niet onder voor het hoogste jeugd team van (een van) de grootste vereniging(en) uit Nederland. Uiteindelijk konden zij met een 2-1 nederlaag toch tevreden van het veld stappen. 

---


De wedstrijden

Als het weergoden het veld van Honselersdijk komende dagen niet teisteren, zal zaterdag geoefend worden tegen VVOR. Aftrap op de Strijphorst staat gepland om 14:30 uur.

Nummer 1 uit de hoofdklasse Excelsior M. ontvangt zaterdag topklasse Capelle voor een oefenwedstrijd

Verburch neemt het zondag vrindeschappelijk op tegen GDA zo. >>> wedstrijd is inmiddels weer van het programma


Overig opmerkelijk nieuws

---

Geen opmerkingen:

Een reactie posten