Westlands nieuws

Afgelopen weekend een beperkt programma, waarbij de clubs uit de regio met minder plezier op terug zullen kijken:
  • Monster werd bij Qucik Boys uitgeschakeld voor de beker (2-0)
  • Loosduinen hield het langer vol, maar Zestienhoven schoot de beslissende strafschoppen beter binnen

• Westlandia nam volgens de hoofdtrainer al een voorschot op de komende winterstop. De hoofdtrainer zag namelijk een aantal spelers al door het ijs zaken tegen Argon (0-2)
  • Naaldwijk verspeelde in blessuretijd een voorsprong tegen Lyra (1-1) Doelpuntenmakers waren (N) Jaco Wevers en (L) Michael de Bruin.
  • Maasdijk was tevreden met een punt in Den Haag/ Bij Quick Steps werd het 1-1 door een goal van Kevin Huis .
  • Ondanks dat in Honselersdijk de gehele week getraind was om een muur van 9 man in 6 minuten te slopen, slaagden de mannen van Piet Boon er niet in om tegen CION nog de winnende te maken (2-2)

• HVC'10 speelde met 2-2 gelijk tegen Voorschoten. Leroy Smits en Sam van Poorten scoorden voor de blauw-zwarten
  • FC 's-Gravenzande won met 2-1 in Nieuw Lekkerland. Mehmet Güngör en Sander Koeleman troffen doel. Toeval  of niet de trainer van de thuisclub, Marco van Rijn, weet nu ook dat hij aan het einde van het seizoen op zoek mag naar een andere club.