dinsdag 27 november 2012

Westlands voetbalnieuws van dinsdag 27 november 2012

Westlands nieuws

Zwaluwen Vl. is druk bezig geweest om snel een nieuwe trainer aan te trekken. Het bestuur heeft binnen een week na het afscheid van Harry Akkermans al Adrie Poldervaart (o,a, trainer van Spijkenisse en Nieuwenhoorn) vastgelegd. Vanavond komt zijn team (met oud-Westlandianen Frank Boer en Tonb Wüstefeld) voor de beker in actie tegen Delft . Komend weekend wacht de kraker tegen koploper en "buurman" Excelsior M.

Hoe vergaat het de jongens met roots in het Westlandse voetballand

Op dinsdag in het vervolg een overzicht van de ontwikkelingen van spelers die geboren, en/of getogen zijn in de Westlandse regio. Ook nieuws van spelers met een Westlands verleden kan hier geplaatst worden. Nieuws voor deze rubriek kan gemaild worden naar westlandsvoetbal@Live.nl

JOHAN VOSKAMP (Slask). Het was sinds 23 september 2012 dat de Westlander voor het laatst in actie was gekomen. Afgelopen zondag viel Voskamp 4 minuten voor tijd in tegen Jagiellonia Bialystok, De eindstand van 3-3 stond toen al op het bord/

JEFF STANS (RKC).  In de wedstrijd tegen Groningen (1-1) was er geen speeltijd voor de middenvelder.

TONNY TRINDADE DE VILHENA (Feyenoord): In de uitwedstrijd tegen AZ opende de oud-speler van VDL de score. Het was zijn eerste competitiegoal voor de Rotterdammers. Het werd uiteindelijk 2-0

BART SCHENKEVELD (Heracles). De oud-speler van o.a. Den Hoorn zat afgelopen zaterdag voor het eerst bij de selectie. Hij werd echter nog niet ingebracht. Mogelijk dat hij vanavond tegen de beloftes van NEC/Oss verder wedstrijdritme op moet doen.

ROBERT ZWINKELS (ADO Den Haag)  Door  een knieblessure komt de doelman uit Wateringen dit seizoen niet meer in actie

DARREN MAATSEN (Excelsior R.): Ondanks zijn  90 minuten speeltijd tegen Veendam, konden de aanvaller en de Rotterdammers geen potten breken.

RANGELO JANGA (Excelsior R.):  Ook Janga speelde de gehele wedstrijd. Excelsior R. staat door deze nederlaag nog steeds op de laatste plaats. In de 2e periode behaalde de Rotterdammers slechts 2 punten uit 6 wedstrijden.

DAAN SMITH(Excelsior R.): ----

ROY KORSTSMIT (Sparta): Net als vorige week maakte de Hoekenees maandagavond geen deel uit van de selectie van Jong Sparta. Hij zat zondag wel bij de selectie op de bank.

GLENN BOON (ADO Den Haag):  ADO speelde zondag het restant van de gestaakte wedstrijd bij Boshuizen. Het noodweer in Leiden was begin van de maand in de rust de spelbreker. De 2-0 van toen werd uitgebouwd naar 3-1

RAILY IGNACIO (Spakenburg): Bij Kozakken Boys werd er door de blauwen met 5-2 verloren. De oud-topscorer van Westlandia scoorde niet en werd na 80 minuten gewisseld.

MANDY V.D. BERG (Vittsjö GIK): De Naaldwijk speelde met Oranje tegen Wales haar laatste wedstrijd van dit kalenderjaar. Het werd in IJmuiden 2-0

MANDY VAN DIJK (ADO Den Haag). ---

MICHELLE VRIELING (ADO Den Haag).  De oud-speelster van Westlanda speelde een hoofdrol in de oefenwedstrijd van de dames van ADO  tegen SEV B1 jongens. Ze scoorde 3x waardoor de dames met 5-2 de strijd wonnen.