donderdag 22 november 2012

Westlands voetbalnieuws van donderdag 22 november 2012


Westlands nieuws

In de 3e klasse zondag hebben Dilletant en Woerden beide een punt in mindering gekregen. De competitiegenoten van Verburch krijgen deze sanctie voor de ongeregeldheden tijdens het onderlinge duel in september.

De bond heeft besloten dat in diezelfde klasse de wedstrijd tussen DHL en ESTO niet uitgespeeld hoeft te worden. Dat betekent dat de club uit Bodegraven niet voor het restant van de wedstrijd (58 seconden) naar Delft hoeft te komen. De eindstand is bepaald op 1-2. DHL werd verantwoordelijk gehouden voor het vroegtijdig beĆ«indigen van de wedstrijd.

---


De wedstrijden

Naaldwijk en Lyra komen zaterdag in actie in de 2e klasse. De wedstrijd kon eerder geen doorgang vinden om dat het speelveld op de Hoge Bomen de gevallen regen niet goed had verwerkt. Ook Maasdijk moet in actie komen. In Den Haag treft het team van Martin Vermeer het gepromoveerde Quick Steps.

Op zondag mag Westlandia inhalen tegen Argon. Afgelopen weekend kwam de hoofdklasser niet voor de competitie in actie. Voor het jubileum werd de leerzame pot tegen de oud-internationals gespeeld


Overig opmerkelijk nieuws

Koos Waslander zal de komende maanden zijn functie al;s assistent-trainer van CION combineren met het trainerschap van Jong Ambon.

GDA heeft per direct afscheid genomen Carlos Roeleveld. Vorige week escaleerde het al, toen Roeleveld voortijdig de training verliet. Hij had toen geen begrip voor de instelling van een deel van zijn selectie

Geen opmerkingen:

Een reactie posten