dinsdag 20 november 2012

Westlands voetbalnieuws van dinsdag 20 november 2012


Westlands voetbalnieuws

Van de site van HVC'10
Op zondag 18 november 2012 is HVC-speler Gydo Deijbel in de Harmoniestraat te alhier neergestoken tijdens het uitoefenen van zijn beroep als taxichauffeur. Er werd diverse malen op hem ingestoken en de situatie zag er levensbedreigend uit. Vanmiddag heb ik contact met zijn moeder gehad en gelukkig is hij buiten levensgevaar. "Hij is door het oog van de naald gegaan", zo stelde zij. Gydo ligt in het HAGA-Leyenburg ziekenhuis. Wij wensen hem een voorspoedig en naar wij hopen volledig herstel toe! Wij leven mee met de familie in deze spannende tijd!


Trainer Pierre van Zinnen zal na 3 seizoenen stoppen bij d.v.v. Delft. De doelstelling om in 3 jaar tijd een stabiele 2e klasser te zijn is gehaald. De TC van de club gaat op zoek naar een passende opvolger. Van Zinnen was aan het begin van deze eeuw hoofdtrainer van Verburch zo.,

De stuurgroep haalbaarheid fusie Westlandia en Naaldwijk heeft een 4e nieuwsbrief over de voortgang van de werkzaamheden gepubliceerd (zie hier)


Opmerkelijk nieuws

De topper in de 1e klasse zondag (waar ook VELO speelt) tussen Magreb'90 en VOC haalde zondag het einde niet. Koploper VOC stond op moment van staken met 2-1 voor. De leidsman had in de eerste helft al een afkoelingsperiode ingelast, maar dat mocht dus niet baten. Na 66 minuten besloot hij zijn biezen te pakken. Hij had genoeg van het voortdurende commentaar op zijn fluiten. De ploeg en de supporters van Magreb'90 uit Utrecht konden zich meer dan eens niet vinden in de beslissingen van de man in het zwart. Hij had de trainer en een speler al het rode karton voor gehouden. 


Hoe vergaat het de jongens met roots in het Westlandse voetballand

Op dinsdag in het vervolg een overzicht van de ontwikkelingen van spelers die geboren, en/of getogen zijn in de Westlandse regio. Ook nieuws van spelers met een Westlands verleden kan hier geplaatst worden. Nieuws voor deze rubriek kan gemaild worden naar westlandsvoetbal@Live.nl

JOHAN VOSKAMP (Slask). De Westlander zat afgelopen zondag voor het eerst weer op de bank. Helaas werd hij door zijn trainer nog niet ingezet in de met 1-0 verloren wedstrijd bij nummer 6 Wisla Kraków

JEFF STANS (RKC).  Speelde in Heerenveen de gehele wedstrijd. De Waalwijkers wonnen met 2-0 in Friesland

TONNY TRINDADE DE VILHENA (Feyenoord): Wederom 90 minuten speeltijd voor de oud-speler van VDL. Hij won met zijn ploeggenoten met 3-0 van Willen II 

BART SCHENKEVELD (Heracles): De oud-speler van Den Hoorn kwam met het beloftenteam in actie bij NAC Breda

ROBERT ZWINKELS (ADO Den Haag) De doelman raakte vorige week donderdag geblesseerd en  krijgt vandaag een mri-scan. Hieruit zal de ernst van zijn knieblessure moeten blijken.

DARREN MAATSEN (Excelsior R.): In de 89 minuten speeltijd tegen FC Oss kon hij niet voorkomen dat Excelsior R. na de 3-1 nederlaag op de laatste plaats in de 1e divisie is beland.

RANGELO JANGA (Excelsior R.): Speelde  tegen FC Oss 67 minuten mee. Ook hij kon niet voorkomen dat de Rotterdammers na de degradatie uit de eredivisie, direct zijn afgedaald naar de kelder van het betaalde voetbal.

DAAN SMITH(Excelsior R.): ----

ROY KORSTSMIT (Sparta): Na 3 overwinningen op rij, het eerste puntverlies tegen de beloftes van Roda. (0-0). De voormalige doelman uit De Hoek stond  op eigen verzoek deze keer niet onder de lat bij de Kasteelclub.

GLENN BOON (ADO Den Haag): De Hoekenees van Westlandia speelde zondag de gehele wedstrijd met ADO D.H. bij SJC (2-1 winst)

RAILY IGNACIO (Spakenburg): Er werd door de Blauwen met moeite gewonnen van Capelle (3-2). Ignacio scoorde in de 4e minuut de 1-0.

MANDY V.D. BERG (Vittsjö GIK):  Komende zondag oefenen de Oranjedames tegen Wales. De wedstijd ter voorbereiding op het EK wordt gespeeld in IJmuiden.

MANDY VAN DIJK (ADO Den Haag). De Honselersdijkse speelde niet mee in de 2-1 gewonnen wedstrijd bij Ajax. Wel kwam ze met een combinatie-team van ADO en Ter Leede in actie bij VV Delft. Er werd met 4-2 verloren van de B-jeugd van die club.

BRYAN JANSSEN (Sparta). ---

MAARTEN DE FOCKERT (Feyenoord). ---

Geen opmerkingen:

Een reactie posten