woensdag 16 mei 2012

Westlands voetbalnieuws van woensdag 16 mei 2012




Voetbalnieuws uit de regio


  • In de 40e editie van de Flynth Westlandcup stond voor vandaag VELO en MVV'27 op het hoofdveld van de Hoge Bomen op het programma. Helaas is deze wedstrijd voorlopig uitgesteld. De belangen in de nacompetitie wegen op dit moment zwaarder.
  • Het AD meldt de eerste speler van de fusieclub Sportclub Monster..... Het is niet een naam van één van de selectiespelers van VV Monster of SV Polanen.... nee de nieuwe speler voor de selectie van trainer Marten Glotzbach komt over van FC 's-Gravenzande. Spits Marc Dijkhuizen gaat na een zware knieblessure proberen om op sportpark Polanen weer een basisplaats in een 1e team te pakken.
  • De zondag-selectie van Westlandia is voor komend seizoen versterkt met 2 talenten uit eigen huis. Van de A1 krijgt Vince Olsthoorn de kans om zich te bewijzen. De middenvelder heeft dit seizoen al regelmatig speeltijd gekregen in het 2e team dat kampioen werd in de reserve hoofdklasse. In de zaterdag-selectie heeft Boyd Rijnenberg zich in de kijker gespeeld. De oud-speler van Excelsior M. krijgt nu de kans om te laten zien dat hij ook het niveau van de "zondag" aan kan.

Ander (opmerkelijk) voetbalnieuws
  • x

" "

Geen opmerkingen:

Een reactie posten