dinsdag 15 mei 2012

Westlands voetbalnieuws van dinsdag 15 mei 2012



Voetbalnieuws uit de regio

FC 's-Gravenzande heeft Sander Koeleman overgenomen van Vitesse Delft. Hij volgt daarmee zijn trainer Robin Knoester. De komst van DUNO-speler Rico Luijandao wordt wel gemeld in de media, maar is nog niet in kannen en kruiken.

Excelsior M. trainer Demis Xanthopoulos zal volgend seizoen de talenten onder 15 van Sparta Rotterdam onder zijn hoede nemen.

Vanavond 2 wedstrijden in de 40e editie van de Flynth Westlandcup. Alle 4 teams zijn vrij van  competitieverplichtingen en kunnen dus de (neutrale) toeschouwers op een mooie pot voetbal trakteren:
  • Verburch - Lyra 0-4
  • VDL - FC 's-Gravenzande russtand 0-8 ....... VDL liet het voor de rust al afweten op het veld. Na de rust kwam het team niet eens meer uit de kleedkamer.....VDL heeft hiermee een stukje geschiedenis geschreven in het dikke boek van het 40 jarig bestaan van deze bekerstrijd
MV'27 en VELO hebben wel verplichtingen in de nacompetitie en komen woensdagavond niet in actie. De organisatie is in overleg met beide verenigingen om een nieuwe datum te vinden.

Ander (opmerkelijk) voetbalnieuws

x

" "

Geen opmerkingen:

Een reactie posten