donderdag 5 april 2012

Westlands voetbalnieuws van donderdag 5 april 2012



Voetbalnieuws uit de regio


  • In Venlo komt het Nederlands dameselftal in actie tegen SloveniĆ«. Bij de selectie voor deze EK-kwalificatiewedstrijd zit ook Naaldwijkse Mandy v.d. Berg.
  • Jesse Lub vertrekt aan het einde van het seizoen bij Excelsior M. De doelman die vorig seizoen met de tricolores, na pingels de Westlandcup pakte tegen VELO, verkast naar MVV'27. Hij krijgt daar de kans om de plaats van Koen Herlaar over te nemen. Herlaar stopt aan het einde van dit seizoen bij de Maaslanders.
  • Lennart Krijger zal in het nieuwe seizoen de verdediging van Excelsior M gaan versterken Krijger is op dit moment de aanvoerder van Vitess Delft.
  • Twan Knijnenburg heeft Schipluiden naar de finale geschoten van de Delftse beloften-competitie. De geel-blauwen wonnen de 1/2 finale met 1-0 van Oliveo. Om de hoofdprijs te kunnen pakken zal Concordia verslagen moeten worden.  Die club uit Delft versloeg dinsdag, na een duel waar de gemoederen hoog oplieper, DHC. Volgens het AD krijgt het duel nog wel een vervolg op het politiebureau. Een speler van DHC, al  met rood op zak, vond het nodig een speler van Concordia een klap te verkopen. Het slachtoffer heeft laten weten dat hij aangifte gaat doen..
De site van Voetbal Rotterdam meldt het volgende:
 De KNVB heeft een uitspraak gedaan over de gestaakte wedstrijd CVV-Mercurius-Rijnmond Hoogvliet Sport. In de vezonden brief aan het bestuur werd meegedeeld dat de verenigingen nauwelijks aantoonbare schuld hadden aan het staken van de wedstrijd door scheidsrechter Roos en dat er geen sancties zullen volgen. De wedstrijd werd op zaterdag 17 maart in de dertigste minuut gestaakt en zal aanstaande maandag 9 april uitgespeeld worden.

Ander (opmerkelijk) voetbalnieuws

x

" "

Geen opmerkingen:

Een reactie posten