maandag 6 februari 2012

Westlands voetbalnieuws van maandag 6 februari 2012


Voetbalnieuws uit de regio

Nadat eerder Rangelo Jango Excelsior R. aan (doel-)punten hielp, was het afgelopen zaterdag weer een goed avondje voor deze regio. In de cruciale wedstrijd tegen VVV Venlo waren Darren Maatsen en Bart Schenkeveld (2x) trefzeker  voor de Rotterdamse eredvisieclub (3-1 winst.).

Bijna alle puzzelstukjes liggen op de (goede?) plek, want de clubs uit de regio hebben de technische staf voor volgend seizoen zo goed als rond. Dat betekent dat de spoeling dun wordt voor de trainers die nog zoekende zijn....
  • Op dit moment zijn er nog vacatures bij de 3 clubs in Maassluis (Excelsior M, MSV'71 en VDL), de fusieclub SC Monster en waarschijnlijk bij de zondag-tak van Naaldwijk. 
  • Huidige trainers (van clubs uit de regio) die voor volgend seizoen mogelijk nog beschikbaar zijn Demis Xanthopoulos (Excelsior M.) Peter Broekman (VDL), Eric Tanis (MSV'71), Marten Glotbach (Westlandia zo.), Henk Baggerman (VV Monster), Frank Kuijl (ex FC's-Gravenzande en/of Henk Boon (HVC'10).
  • Trainers elders werkzaam met ervaring in de regio (en mogelijk ook in zijn voor een functie bij een voetbalclub) zijn o.a. : Paul v.d. Zwaan, Wim van Zinnen, Manuel Vissers, Corné van Doorn, Frenk v.d. Kleij. Jan v.d. Sar en Mark Nijssen.
Na plaatsing van bovenstaand bericht werd bekend dat Arwin Verburgh komend seizoen de nieuwe trainer zal zijn bij VDL

Ander (opmerkelijk) voetbalnieuws

x

""

Geen opmerkingen:

Een reactie posten