dinsdag 7 februari 2012

Westlands voetbalnieuws van dinsdag 7 februari 2012


Voetbalnieuws uit de regio

Gisteren stonden op deze site de clubs uit de regio die nog een trainer zoeken. VDL is inmiddels voorzien. Uit betrouwbare bron vernomen dat MSV'71 ook zo goed als rond is met een trainer die nog nog werkzaam is in deze regio. In de loop van deze week hoopt men het nieuws naar buiten te kunnen brengen. Wordt vervolgd

Op 16 februari worden bij de gemeente Westland de prijzen voor de sportprestaties van 2011 uitgereikt. Het 1e team van voetvereniging VELO heeft in de categorie sportploeg van het jaar een nominatie op zak. De ongeslagen kampioen van de 2e klasse heeft de concurrentie van 3 estafetteteams dames van Olympus'70 (gezamenlijk) en  470 zeilduo Anneloes van Veen (Naaldwijk) en Nina Keijzer (Alphen a/d Rijn).

Ander (opmerkelijk) voetbalnieuws

Niet alleen in de regio Westland wordt gesproken over (mogelijke) fusies van voetbalverenigingen, ook in het Haagse zit men niet stil. Momenteel wordt gekeken naar een mogelijk samengaan van JuVenTaS en HSV Celeritas. Bij de laatstgenoemde club staat het item op de agenda van de Algemene Ledenvergadering van komende donderdag.

""

Geen opmerkingen:

Een reactie posten