donderdag 9 februari 2012

Westlands voetbalnieuws van donderdag 9 februari 2012


Voetbalnieuws uit de regio

Excelsior M is er vrij snel in geslaagd een trainer voor volgend seizoen te vinden. Het bestuur van de tricolores is rond gekomen met Cesco Agterberg. Ondanks dat hij zijn contract al verlengd had bij zijn huidige club Sportlust'46 uit Woerden, wer hem de overstap gegund. Agterberg heeft als trainer een mooie staat van dienst. In deze eeuw heeft hij 3 eerste elftallen getraind. Zowel Woerden, Alphense Boys als Sportlust werden onder zijn leiding kampioen.

Zoals al eerder op de site werd germeld, heeft de landelijke KNVB  besloten om op 18 en 19 februari in te laten halen door de top- en hoofdklassers. De districten hebben vooralsnog geen programma vastgesteld.  Excelsior M. zal op dus zaterdag in actie moeten komen tegen Achilles Veen. Daar Quick Boys tegen Volendam moet spelen, kan de bekerwedstrijd  van de Boys bij FC 's-Gravenzande de 18e niet gespeeld worden.
Westlandia zal op de zondag in actie moeten komen tegen Leonidas. Dat besluit van de KNVB om met carnaval in te halen zal op de Hoge Bomen zeker niet in dank zijn afgenomen.
Onder de rivieren (b.v. bij Dongen en Baronie) is daar zeker zeer ontstemd op gereageerd.. Vele spelers, begeleiders en supporters kijken een jaar uit naar dit feest en een behoorlijk aantal van hen is ook lid van een of andere  carnavalsvereniging of -band. De verwachting is echter niet dat de landelijke KNVB wedstrijden zal gaan verzetten omdat men deel wil nemen aan het lof der zotheid

Ander (opmerkelijk) voetbalnieuws

x

""

Geen opmerkingen:

Een reactie posten