donderdag 22 december 2011

Westlands voetbalnieuws van donderdag 22 december 2011


Voetbalnieuws uit de regio

  • De traditionele nieuwsjaarswedstrijd bij SV Loosduinen wordt dit jaar gespeeld op 31 december 2011. De selectie van Remco Torken treedt aan tegen oud-spelers van het 1e elftal.
  • Paul v.d. Zwaan krijgt van Ter Leede geen contractverlenging aangeboden. De zaterdag-hoofdklasser had hogere verwachtingen dan de huidige stand op de ranglijst. (6e plts 13 gespeeld 19 punten). Paul v.d. Zwaan was de laatste trainer van De Sport.

Ander (opmerkelijk) voetbalnieuws

  • RVA Anadolu en DRGS zijn door de KNVB weer vrijgegeven voor het spelen van officiĆ«le wedstrijden. Beide teams waren stilgezet  vanwege vermeende misstanden tijdens het onderlinge duel.
  • De penningmeester van voetbalclub SV Lelystad heeft zeker 120.000 euro verduisterd. Hij deed dat door opbrengsten van de kantine wel te boeken, maar  ondertussen in eigen zak te steken. De zaak kwam aan het licht toen de Belastingdienst beslag wilde leggen op het pand van de voetbalvereniging. De voorzitter van SV Lelystad was verrast door de fraude.  Volgens de voorzitter komt het voortbestaan van de voetbalclub niet in gevaar. Wel zal een opknapbeurt van de kleedkamers uitgesteld worden. De penningmeester heeft ongeveer 28.000 euro aan verduisterd geld teruggestort. SV Lelystad gaat aangifte doen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten