vrijdag 23 december 2011

Westlands voetbalnieuws van vrijdag 23 december 2011



Voetbalnieuws uit de regio

  • Pim van der Hoorn heeft zijn contract bij MVV '27 met 1 seizoen verlengd. Dat maakten club en oefenmeester gisteravond bekend tijdens de jaarlijkse mosselavond . De trainer  is inmiddels bezig aan zijn 2e  jaar in Maasland en had de voorkeur uitgesproken graag langer door te gaan bij de zaterdag 2e klasser. Het bestuur van MVV '27 is, ondanks de ietwat tegenvallende resultaten, tevreden over het functioneren van de Lierenaar. Overigens verlengde ook 2e-elftaltrainer Alexander van der Bol, net als de rest van de technische en medische staf zijn contract. 
  • Trainer Peter Wubben vertrekt aan het einde van de maand al bij Feyenoord. Volgens de site van Voetbal Rotterdam hebben de trainer en de sportclub dit samen besloten. Feyenoord komt uit in de competitie van Westlandia zo.
  • Haagsamateurvoetbal meldt het directe vertrek van Henna Grunholz bij Duindorp. De trainer heeft besloten zijn functie neer te leggen nadat hij door de KNVB voor 18 maanden geschorst werd (6 voorwaardelijk). Een en ander heeft te maken met zijn optreden bij de vriendschappelijke wedstrijd tussen zijn ploeg en Haaglandia za. . Duindorp komt uit in de "Westlands" getinte 3e klasse van het zaterdagvoetbal.
  • Voetbalvereniging Quintus heeft een nieuwe voorzitter. Marcel Vis neemt de "hamer" over van  Berry Jansen. De oud-voorzitter blijft in het nieuwe bestuur en wordt verantwoordelijk voor de portefeuille Federatiezaken.


Ander (opmerkelijk) voetbalnieuws

x

Geen opmerkingen:

Een reactie posten