Nieuws van zaterdag 5 januari 2019

Ook Schipluiden krijgt komend seizoen een nieuwe hoofdtrainer. De 3e klasser  is afgelopen dag tot een akkoord gekomen met Benjamin v.d. Zwam.
Hij is nu voor de 2e maal assistent-trainer bij Vitesse D. en was eerder hoofdtrainer bij DUNO.
Overzicht van de hoofdtrainers per regioclubs staat HIER

Honselersdijk combineerde het trainingskamp in Spanje met een oefenwedstrijd tegen FC Benidorm. Door goals van Tom van Veen, Luke Luke Groeneboom en Lars Ammerlaan (2x) werd er met 4-1 gewonnen.

Vandaag komen diverse teams al weer in actie ter voorbereiding op de 2e helft van de competitie.
In Spanje speelt Westlandia  korte wedstrijden tegen VVSB en Quick Boys.
Westlandia verloor de 1e wedstrijd van 45 minuten met 5-1 van de nr. laatst uit de 2e divisie. Later volgde nog een 2-2 tegen Quick Boys

KMD speelde in Mierlo  tegen een mixed-team van de selectie van RVVH. Dat team gaf er bij ee 6-0 achterstand bij rust de brui aan......