donderdag 24 januari 2019

Nieuws van donderdag 24 januari 2019


De regioclubs hebben voor de volgende ronde van de beker een thuiswedstrijd geloot
  • Schipluiden - Jodan Boys
  • Westlandia - Sportlust'46 (bekerwinnaar 2018)
  • Honselersdijk - Rijnvogels
  • FC 's-Gravenzande  -ONA
Wedstrijden worden gepland in de periode eind februari of begin maart.
Het totaal-overzicht van de beker staat HIER

Tony Vilhena  is met Feyenoord doorgedrongen tot de 1/2 finale van de KNVB beker. 
Zoals gebruikelijk werd de bekerwedstrijd  Feyenoord afgewerkt in de Kuip en dolf Fortuna S. met 4-1 het onderspit
Ook Willem II en AZ zijn al geplaatst. Vanavond moet Ajax in eigen huis laten zien dat Heerenveen zondag gewoon mazzel had.
Complete schema van de bekerwedstrijden staat HIER

Het bestuur van RKVV Westlandia en de technische commissie laten via de site weten dat overeenstemming is bereikt met Marcel Koning.
Beide partijen hebben overeenstemming voor 1 seizoen met de intentie om er  een langer vervolg aan te geven.

Marcel Koning is een voormalig Nederlands profvoetballer. Zijn positie in het veld was centrale middenvelder.
Hij maakte in het seizoen 1992/1993, op 4 april 1993, zijn debuut bij ADO Den Haag. Voor ADO zou hij in totaal 92 wedstrijden spelen in de Eerste divisie.


In de zomer van 1995 ging Koning in de Eredivisie spelen bij N.E.C.. In 7 seizoenen NEC kwam hij tot 154 competitieduels en 9 doelpunten. In de zomer van 2002 tekende Koning voor 3 jaar bij NAC Breda. Zijn verblijf bij NAC werd gekenmerkt door zware blessures. Hij speelde slechts 19 wedstrijden voor NAC en scoorde eenmaal. Op 26 september 2004 speelde Koning zijn laatste wedstrijd. In de zomer van 2005 kwam hij zonder club te zitten.

Marcel Koning begon in 2005 als speler bij het Haagsche HBS (Houdt Braef Stant). Hij speelde bijna 4 seizoenen succesvol in het eerste elftal, toen nog uitkomend in de eerste klasse van het zondagvoetbal. Ook heeft hij toen zijn trainerspapieren gehaald en heeft in de afgelopen seizoenen onder andere de E1 ,B1 en de A1 onder zijn hoede gehad.

Vier wedstrijden voor de afsluiting van het seizoen staat Westlandia-HBS op het programma. Beide ploegen verkeren nu nog in zwaar weer, maar zijn na de winterstop goed uit de startblokken gekomen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten