woensdag 9 januari 2019

Nieuws van woensdag 9 januari 2019


Het AD meldt dat Dennis van Rijn komende zomer zijn voetbalcarrière gaat vervolgen bij FC 's-Gravenzande. Hij speelt nu nog bij Noordwijk samen met Martijn Le Congé die al wel heeft bijgetekend. Eerder was hij in de regio actief bij VDL en Excelsior M.

Competitie start komend weekend weer in de 2e en 3e divisie
  • Excelsior M gaat zaterdagmiddag op bezoek bij Vitesse 2 (promovendus uit de 3e divisie zondag). Voor de nr. 10 uit de 2e divisie wordt het afwachten wie er inzetbaar zijn. Diverse talenten maken deze dagen deel uit van de selectie van het 1e team. Die groep verblijft tot 12 januari in Portugal.
    Ook Excelsior M. was op trainingskamp in het buitenland. Dinsdag werd er nog geoefend tegen Urk. Het zal afwachten hoe de Maasluizenaren op Papendal weer omgaan met de Nederlandse weersomstandigheden zoals wind en regen.
  • Westlandia heeft broodnodig punten nodig om de p/D-plaatsen in de 3e divisie achter zich te laten. De achterstand op de veilige 14e plaats is slechts 3 punten.
    Mogelijk dat de 2 versterkingen, Dean van Ooijen en Patrick Batist, een kentering te weeg kunnen/gaan brengen. Batist weet in ieder geval wat het is om de doelman van Blauw-Geel'38 te passeren. Vorig seizoen scoorde hij vanaf 11 meter 1 van de 2 goals tegen de ploeg uit Veghel (eindstand 2-4). Overigens pakte de doelman van Blauw-Geel wel een 2e pingel van de Westlandiaan. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten