woensdag 30 januari 2019

Nieuws van woensdag 30 januari 2019


Nu er duidelijkheid is over de komst van Piet Boon al hoofdtrainer van HVC'10 in het seizoen 2019-2020, kan ook gewerkt worden aan de samenstelling van de selectie.
De club is daarmee voortvarend aan de slag gegaan, hetgeen mag blijken uit onderstaand persbericht:

HVC'10 bindt spelers

De afgelopen periode zijn met alle spelers van de selectie van HVC’10 gesprekken gevoerd over hun "voetbal" toekomstplannen. De technische commissie is dan ook verheugd om te melden dat het merendeel van de spelers heeft aangegeven volgend seizoen wederom deel uit te maken van de selectie van HVC’10.
De spelers die reeds toegezegd hebben zijn:

Vincent Madern, Tom van der Spek, Jurgen Warbout, Jorno Reurink, Leroy Smits, Jeffrey van den Bos, Glenn Boon, Jim van Dijk, Kay van den Bos, Dave Kram, Bjorn van Dijk, Badr Ben Mohammed, Mitchell Bouwhuis, Rick Voskamp, Thomas van der Bogt, Tom van Anraad, Robin van den Bos en Bram Leerdam.
Met een aantal spelers lopen de gesprekken nog en wij hopen dan ook binnenkort meer blijvers te kunnen meld
e

Na de duidelijkheid over het verdwijnen van selectievoetbal op zondag bij VELO, gaat nu Westlandia een onderzoek starten naar de toekomst van het eigen standaardvoetbal.
De club meldt daarover op de site dat het bestuur besloten een onderzoek te starten naar de toekomst van het zaterdag/zondagvoetbal bij de club. Besloten is hier een apart bestuursoverleg aan te wijden. Dan zal ook bekeken worden hoe andere betrokkenen worden meegenomen in deze discussie.

Tevens zal namens het bestuur een commissie gaan zoeken naar een nieuwe voorzitter voor Westlandia . Zoals bekend zal Geo v.d. Wilk bij de algemene ledenvergadering in het najaar niet herkiesbaar zijn.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten