zaterdag 1 december 2018

FC 's-Gravenzande en Richard Elzinga gaan samen door


FC ’s-Gravenzande en hoofdtrainer Richard Elzinga verlengen met 2 seizoenen.

Van de site van de club

Beide partijen geven aan zeer content te zijn met de onderlinge samenwerking, de ontwikkeling van de spelersgroep en de resultaten tot nu toe. 
We zijn heel blij dat Richard zijn jawoord heeft gegeven en we zijn ervan overtuigd dat we hiermee een volgende stap zetten in de ontwikkeling van de club en spelersgroep. Waar we vorig seizoen nog eindigden op een 7e plek, staat FC 's-Gravenzande op dit moment zelfs op een mooie 2e plaats in de hoofdklasse.
Met de toezegging van Richard kunnen we ook melden dat we akkoord hebben bereikt met onze aanvoerder Roy Vermolen. Roy heeft zijn lopende contract opengebroken en tekent weer voor twee seizoenen. Ook nieuwkomer Gijs Abbas heeft aangegeven het uitstekend naar zijn zin te hebben en heeft zijn jawoord gegeven voor twee seizoenen. We zijn trots op het vertrouwen dat Richard, Roy en Gijs hiermee hebben in de ontwikkeling van FC 's-Gravenzande én in de spelersgroep die grotendeels uit zelf opgeleide spelers bestaat. We hopen snel meer nieuws bekend te kunnen maken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten