woensdag 19 december 2018

Nieuws van woensdag 19 december 2018


Verrassend nieuws van de site van HVC'10

Piet Boon vanaf komend seizoen hoofdtrainer HVC’10

In het seizoen 2019/2020 is Piet Boon hoofdtrainer van de Hoekse voetbalclub HVC’10. Piet is geen onbekende in Hoek van Holland. Hij speelde jarenlang in het eerste elftal van vv Hoek van Holland - dat later opging in HVC’10 - en woont in de kustplaats.
De aanstelling van Piet betekent dat Henk de Zeeuw komend seizoen geen trainer meer is van HVC’10. “De beslissing was zeker niet makkelijk. Henk heeft het in de afgelopen anderhalf jaar goed gedaan en we hebben er alle vertrouwen in dat hij met de spelers gaat zorgen voor een mooie eindklassering”, aldus bestuurslid voetbalzaken Arjan Booij.
Met Piet kiest de vereniging voor de langere termijn. Booij: “We hebben bij de beslissing gekeken naar de vereniging in de breedste zin van het woord. Op vele gebieden is de vereniging in ontwikkeling en we hebben er alle vertrouwen in dat Piet de persoon is die hieraan kan bijdragen.”

Nog meer goed nieuws voor Piet Boon. Dinsdagavond won hij met Honselersdijk in Spijkenisse. Door de 4-3 overwinning (Luuk Groenboom, Brian Vastar en 2x Tom van Veen) bij de hoofdklasser heeft Honselersdijk zich geplaatst bij de laatste 32 clubs voor de districtsbeker.
Overzicht van alle uitslagen en het resterende programma staat: HIER

Pim v.d. Hoorn is met Lyra overeengekomen dat hij ook volgend seizoen hoofdtrainer zal blijven bij de club.

Voor FC Lienden was de uitwedstrijd bij Excelsior M. het laatste optreden in de 2e divisie.
Het bestuur van Stichting Voetbal Ondersteuning FC Lienden heeft besloten met onmiddellijke ingang de topvoetbalactiviteiten te staken. Wat de consequenties zijn voor het 1e team en de spelers is nog onduidelijk. De club uit de Betuwe wordt nu we beschouwd als eerste degradant naar de 3e divisie. Lienden won overigens dit seizoen pas 2x en wel van HFC en Rijnsburgse Boys.
Het bestuur van de club laat op de site van de club weten voor een voldongen feit te staan. Lees meer HIER

Geen opmerkingen:

Een reactie posten