zondag 23 december 2018

Nieuws van zondag 23 december 2019


Patrick Fieret is volgend seizoen weer trainer op sportpark De Hoge Bomen. De site van VV Maasdijk meldt dat het hoofd opleidingen vertrekt aan de Lange Kruisweg en zich gaat richten op de selectie van VV Naaldwijk.

Thomas Duivenvoorden trainer Den Hoorn

Voor het seizoen 2019-2020 heeft SV Den Hoorn zich verzekerd van een nieuwe hoofdtrainer.  Thomas Duivenvoorden was de afgelopen drie seizoenen hoofdtrainer van tweedeklasser DOSR en daarvoor jeugdtrainer bij ADO Den Haag, VVSB, Wilhelmus en Alphense Boys. Thomas (32 jaar) volgt dit seizoen zijn opleiding Trainer-Coach 1. Hij loopt hiervoor stage en is daarnaast assistent van hoofdtrainer Jan Zoutman bij 2e divisionist VV Katwijk.
Trainer Ronald Hes heeft van de KNVB bericht ontvangen, dat hij voor de eerstkomende cursus UEFA A is toegelaten, maar kreeg naast deze positieve mededeling ook vervelend nieuws: hij krijgt geen dispensatie om als zelfstandig hoofdtrainer volgend seizoen SV Den Hoorn te leiden.
(bron Site Den Hoorn)


VELO zo. kon zich zondag plaatsen bij de laatste 32 clubs die nog in de race zijn voor de districtsbeker. Tegenstander aan de Noordweg in Wateringen was Hillligersberg. Het werd echter een 8-3 afstraffing voor de Wateringers
Benieuwd naar de 32 clubs die zich geplaatst hebben: KIJK HIER

Geen opmerkingen:

Een reactie posten