vrijdag 7 december 2018

Voorbeschouwing wedstrijden 8 en 9 december 2018






Voorbeschouwing
1 Sparta R. 2 - Excelsior M. Voor de tricolores een mooie derby tegen de beloftes van Sparta R. Bij dat team is de voormalige trainer Jeroen Rijsdijk werkzaam. Hij doet het prima in Rotterdam en staat op een 2e plaats in de 2e divisie.
Excelsior M. staat 9e en volgt op 7 punten. Voor routinier Niels Redert wordt het zijn laatste seizoen aan de Lavendelstraat.






2 Volendam (rkav) - FC 's-Gravenzande Zo zonde dat de FC de laatste 2 wedstrijden heeft verloren, want de achterstand op koploper Volendam  is opgelopen naar 9 punten.
Naast prestige staat ook de 2e plaats van FC 's-Gravenzande op het spel. Bij puntverlies liggen Spijkenisse, Ter Leede en Jong de Bosch op de loer om die plaats over te nemen.






3 SHO - Westlandia De Naaldwijkers gaan op bezoek bij de mede-koploper en winnaar van  P1. Mooie gelegenheid om te zien of "Jong Westlandia" zich goed ontwikkeld en punten kan pakken in Oud-Beijerland
4 Heinenoord - Honselersdijk De Oranjehemden vonden, door de resultaten van de afgelopen weken, weer aansluiting met de brede middenmoot.
Het wordt weer een mooie testcase voor Honselersdijk, want Heinenoord verdedigt de 3e plaats in 1B.






5 HVC'10 - Valken'68 Door 2 nederlagen op rij is HVC'10 afgezakt naar de 6e plaats in de 2e klasse. Oude rivaal Valken'68 zal willen winnen en de Hoekenezen op de ranglijst passeren
6 VELO - DSO Verliezen kan een keer gebeuren, maar VELO liep als  koploper afgelopen ronde tegen een 7-2 nederlaag..... Tegen directe achtervolger DSO zal er zaterdag zeker uit een ander vaatje getapt moeten worden.
7 Te Werve - SC Monster Promovendus SC Monster gaat op bezoek bij degradant Te Werve. De nr. 3 uit Rijswijk had een matige start, maar heeft de laatste 5 duels niet meer verloren.
De SC. staat op een p/D-plaats






8 DUNO - MVV'27 De Maaslanders gaat in Den Haag strijden om minimaal het behoud van de 9e plaats. DUNO volgt op slechts 1 punt
9 Quick Steps - Verburch QS heeft de 6e plaats in handen, maar heeft na iedere overwinning weer een minder resultaat. Verburch zal daar zeker van willen profiteren. 
10 HBSS - KMD Nr. 3 KMD kan zaterdag goede zaken doen bij de hekkensluiter in Schiedam. HBSS heeft slechts 2x gelijk gespeeld in 3B
11 Schipluiden - Hercules Schipluiden mag geen problemen ondervinden tegen de nr. 13 en nieuwkomer Hercules
12 Duindorp - VDL Duindorp gaf zaterdag een visitekaartje af door van de koploper te winnen.  VDL werd afgedroogd in Maasdijk (6-2).
De club uit Maassluis zal zeker geen 2e afstraffing willen meemaken.
13 Naaldwijk - WV/Kranenburg Of Naaldwijk na 4 opeenvolgende nederlagen de koploper ook punten afhandig kan maken, valt te betwijfelen. Toch hebben de witkielen de punten nodig, want de afstand naar de veilige plaatsen is al opgelopen naar 3 punten.
14 Lyra - Maasdijk Lyra heeft de laatste 4 wedstrijden 12 punten behaald, maar kan in Maasdijk een geduchte tegenstander verwachten.






15 MSV'71 - Quintus Quintus pakte zaterdag verrassend 1 punt van Loosduinen. MSV'71 had een makkie tegen Wanica Stars.
De thuisclub heeft inmiddels 7 punten meer dan de Heulenaren
16 Loosduinen - GDA GDA heeft alleen in de 3e speelronde 2 punten verspeeld en staat met 28 punten al 7 punten voor op achtervolger Loosduinen.
Als de thuisclub nog mee wil doen om de hoofdprijs, moet de overbuurman verslagen worden.






17 Westlandia - TEC De laatste thuiswedstrijd voor de groen-witten in 2018.
De eerste helft van dit seizoen heeft niet gebracht wat Westlandia er van had verwacht.
Mogelijk dat een stunt tegen de koploper nog kan zorgen voor een mooie 3e helft.






18 BMT - VELO VELO staat al 8 punten achter op de veilige plaatsen in deze 1e klasse. Mogelijk dat bij nr.9 BMT punten gepakt kunnen worden
19 Spartaan'20 - Den Hoorn Den Hoorn heeft problemen om een volwaardig 1e elftal op te stellen. De laatste 4 speelrondes leverden daarom ook maar 1 punt op.
De komende tegenstander is gelijkwaardig, maar heeft alleen een beter doelsaldo.






Geen opmerkingen:

Een reactie posten