vrijdag 9 maart 2018

Nieuws van vrijdag 9 maart 2018



Op 3 februari was er bij de wedstrijd DoCoS -HVC'10 een hoop commotie. Nadat er al meerdere zaken tussen de scheidsrechter en de Hoekenezen gespeeld hadden, besloot de leidsman na een rode kaart voor een speler van HVC'10 het voor gezien te houden.
Na alle partijen gehoord te hebben, heeft de bond besloten dat HVC'10 schuldig is aan het staken na wanordelijkheden. De straf blijft beperkt tot € 100,-- boete. De grensrechter van HVC'10 mag 3 wedstrijden zijn taak niet uitvoeren en de trainer staat 1 wedstrijd achter het hek. De bewuste speler kreeg slechts 1 wedstrijd, maar dat is de standaardstraf na rood.





Voor de neutrale toeschouwer is er dit weekend weer genoeg voetbal om naar uit te kijken. Naast de wedstrijden voor de regioploegen (ZIE HIER) zijn er ook weer de wedstrijden van spelers uit deze regio in het betaalde voetbal
  • Te beginnen bij nr. 5 Feyenoord (Tony Vilhena) dat zondagmiddag in de Kuip revanche kan nemen tegen de grote concurrent nr 3. AZ voor de zeperd bij NAC Breda. Het onderlinge verschil is al  opgelopen naar 14 punten
  • Sparta R. zal (nog zonder Roy Kortsmit) zaterdagavond vol voor de 3 punten moeten gaan in Kerkrade. Directe concurrent voor degradatie Roda JC kan dan op 4 punten gezet worden
  • ADO Den Haag (Robert Zwinkels) wil de play-offs voor Europees voetbal bereiken. Dan moet er wel gewonnen worden van NAC Breda. Die club probeert met alle macht weg te blijven uit de play-offs maar dan voor degradatie.
  • Een klasse lager gaat RKC (Johan Voskamp) in de 3e periode op jacht naar de 1e overwinning. De 7 gespeelde wedstrijden leverde maar 2 punten op en de aanval kwam tot een schamele 6 goals. Mogelijk dat tegenstander Jong PSV zorgt voor nieuw elan.
  • FC Dordrecht  (Bryan Janssen) gaat naar De Graafschap.De club uit Doetinchem kan de 3e periode nog pakken als Emmen punten verspeelt.
  • Go Ahead kreeg afgelopen zondag op het veld ongewenst steun van een paar malloten uit het publiek. Dat zal deze week naast de slechte resultaten de gemoederen binnen de club behoorlijk bezig gehouden hebben. Jeff Stans en Pieter Langedijk mochten na de rust opdraven, maar konden ook het tij niet meer keren.


















Geen opmerkingen:

Een reactie posten