vrijdag 23 maart 2018

Nieuws van vrijdag 23 maart 2018



Voor Maarten de Fockert komt er geen contractverlenging bij SC Heerenveen.
De Friezen namen 4 jaar geleden de jonge doelman uit Maasland over uit de opleiding van Feyenoord. Vervolgens maakte hij 2 jaar deel uit van de selectie, waarna hij verhuurd werd aan VVV Venlo. Met dat team promoveerde hij naar de eredivisie. Hij keepte toen echter alleen aan het begin van het seizoen.
Op dit moment is hij door SC Heerenveen verhuurd aan Go Ahead, waar hij 2e keeper is geworden.
De voormalig jeugd-international zal dus op zoek moeten naar een nieuwe uitdaging.


Vanavond komt Tony Vilhena mogelijk in actie met het Nederlands elftal tegen Engeland. Het zal afhangen van de tactische keuzes van debuterend bondscoach Ronald Koeman of hij zal spelen.

De Jupilier League heeft wel weer een volledig programma. Om competitievervalsing tegen te gaan spelen de beloftenteams tegen elkaar. PSV, Ajax en AZ moeten immers deze dagen veel spelers afstaan aan vertegenwoordigende elftallen van de bond.

Nr. 8 FC Dordrecht ( Bryan Janssen) ontvangt komende zondag Go Ahead (Jeff Stans, Pieter Langedijk en Maarten de Fockert). De thuisclub wil zo hoog mogelijk eindigen om de 1e ronde van de nacompettie te ontlopen.Op basis van de huidige stand moeten ze daarvoor alleen De Graafschap nog passeren. De ploeg uit Deventer kan zich alleen nog plaatsen via het winnen van de 4e periode

RKC is ook alleen maar kansrijk via winst van de laatste periode. De Waalwijkers gaan zaterdagavond op bezoek bij het sterke Telstar. Johan Voskamp scoorde in de vorige ontmoeting in IJmuiden 2x (eindstand 0-4).


Geen opmerkingen:

Een reactie posten