vrijdag 2 maart 2018

Nieuws van vrijdag 2 maart 2018



Zoals het er nu naar uitziet gaan in het betaalde voetbal dit weekend alle wedstrijden gewoon door. Vooral vanavond zal het nog wel blauwbekken worden in de Jupiler League. Gevoelstemperaturen van meer dan 10 graden onder 0 en mogelijk sneeuw......

  • FC Dordrecht is, met nog 3 wedstrijden te spelen, in de race voor een ticket voor de nacompetitie. Dan moet doelman Bryan Janssen met FC Dordrecht  thuis wel winnen van Telstar en hopen op een misstap van koploper Emmen.  Overigens komt doelman Petar Stoškovi volgend seizoen de selectie van FC Dordrecht versterken. Hij keept op dit moment bij UNA, de koploper in de 3e divisie zondag.
  • Go Ahead heeft inmiddels 3 spelers uit de Westlandse regio onder contract. Het betreft doelman Maarten de Fockert, Pieter Langedijk en nieuwkomer Jeff Stans. Het wordt voor alle 3 afwachten of ze in actie mogen komen in de kraker tegen De Graafschap.
  • Tony Vilhena zal met een goed gevoel terugdenken aan zijn goal die voor Feyenoord bijdroeg aan het bereiken van de bekerfinale. Zaterdagavond zal hij er weer moeten staan want dan ontmoeten de Rotterdammers NAC.. Met de steun van de supporters kan het aardig spoken in het Rat Verleghstadion in Breda
  • Doelman Robert Zwinkels was wederom voor Ajax een sta-in-de-weg. De VI waardeerde zijn prestaties met cijfer 8. Komende zondag kan hij met ADO Den Haag rekenen op een geladen Sparta R. Die club strijdt voor een langer verblijf in de eredivisie. Vraag is wel of Dick Advocaat net als in Alkmaar de bus in de eigen 16 parkeert of gaat voor goals en dus kiest voor de aanval. Overigens zal zijn geblesseerde collega-doelman Roy Kortsmit moeten toekijken hoe zijn vervanger Huth het bij Sparta doet. 
  • Voor Johan Voskamp en RKC is het maar goed dat dit seizoen niemand degradeert uit de Jupiler League. Met slechts 2 punten in de lopende periode bungelen de Waalwijkers onderaan de lijst. De kans dat "Jopie" in actie moet komen is groot, want trainer Hans de Koning mist al 3 spelers door schorsingen.





De wedstrijd Westlandia za. - KMD voor de Flynth Westlandcup, die gepland stond voor 3 maart,  is afgelast.




Geen opmerkingen:

Een reactie posten