dinsdag 13 maart 2018

Nieuws van dinsdag 13 maart 2018



Dinsdagavond heeft de TC van LYRA trainer Ramon Hageraats medegedeeld dat het dienstverband per onmiddellijke ingang is opgezegd. (bron site Lyra)
115 dagen geleden ging Hageraats aan de Veilingweg in De Lier nog op de schouders na het winnen van de 1e periode. 9 competitiewedstrijden later is het dus over voor de hoofdtrainer.
Na verluidt zal Pim v.d. Hoorn donderdag voor de groep staan. Hij is ook al vastgelegd als hoofdtrainer voor het volgend seizoen.





KMD speelt vanavond in Wateringen voor de beker tegen 1e klasser Sportlust'46. Aftrap in Wateringen is om 20:00 uur. Als de ploeg van Martin de Graaf weet te stunten wacht in de 1/4 finale weer een 1e klasser.
Helaas voor KMD is Sportlust te sterk en wint met 0-3. De ploeg uit Woerden treft in de 1/4 finale SC Feyenoord. dat ARC met 1-0 versloeg





Ook FC 's-Gravenzande heeft een thuiswedstrijd geloot. RKAVV is vanaf 20:00 uur de tegenstander op het Julianasportpark. Bij winst wacht in de 1/4 finale de winnaar van de wedstrijd ROAC'69 en Die Haghe.
Door goals van wie anders dan Yuri Westhoff wint de FC met 2-1








Geen opmerkingen:

Een reactie posten