vrijdag 30 maart 2018

Nieuws van vrijdag 30 maart 2018



Her en der valt met enige regelmaat te lezen dat spelers voor volgend seizoen al weer keuzes hebben gemaakt.
Uit het AD van vrijdag blijkt o.a. dat Bram Wennekers van Lyra volgend seizoen te bewonderen is bij ADO Den Haag.
Ricoberto Luijando van Westlandia za. maakt de overstap naar hoofdklasser Nootdorp.
De site van VELO meldt trots dat jeugdinternational Lorenzo v.d. Kleef bij ADO een profcontract heeft getekend.
Last but not least heeft Raily Ignancio zijn contract bij AFC zo. met 1 seizoen verlengd.
Een overzicht van 136 voetballers waarvan dit of volgend seizoen bekend is geworden dat ze blijven of iets anders gaan doen staat HIER




Ben Spork is per direct in dienst getreden bij CVV Zwervers. De oud-trainer van o.a. Excelsior M. is de opvolger van Adri van Tiggelen die deze week vertrok bij de club uit Capelle aan den IJssel.
Spork had tot medio november 2017 de leiding over de selectie van 1e klasser Brielle. Nu was hij zich al aan het voorbereiden op het nieuwe seizoen als eindverantwoordelijk trainer bij CVV.




Na de interlandperiode dit weekend weer een spannend programma in het betaalde voetbal/
  • Tonny Vilhena zal na de mooie overwinning tegen Portugal zondagmiddag aan de bak moeten met Feyenoord tegen Excelsior R. In de Kuip heeft de thuisclub 18 van de 20 onderlinge competitieduels gewonnen. 
  • Sparta R. speelt  (nog zonder Roy Kortsmit) zaterdagavond  de zware uitwedstrijd bij PEC. Er zijn wel degelijk kansen op een goed resultaat, want de club uit Zwolle is uit vorm. In de laatste 9 wedstrijden werd er maar 1x gewonnen.
  • ADO Den Haag (Robert Zwinkels) ontvangt thuis AZ. Beide teams strijden nog volle bak voor een Europees ticket.
  • RKC (Johan Voskamp) heeft de lastige uitwedstrijd bij De Graafschap. Om de nacompetitie te bereiken moeten de Waalwijkers de 4e periode winnen. De Graafschap zal naar verwachting via een redelijke eindklassering plaatsing afdwingen.
  • FC Dordrecht  (Bryan Janssen) heeft een retourtje  naar nr. 5 Emmen voor de boeg. De Schapenkoppen moeten nog minimaal 1 plaats op de ranglijst stijgen om de 1e ronde in de nacompetitie vrij te zijn
  • nr. 17 Go Ahead zou maar wat graag die 1e ronde willen spelen. Dan moeten Jeff Stans, Pieter Langedijk en de overige spelers wel de 4e periode winnen. 








Geen opmerkingen:

Een reactie posten