maandag 10 november 2014

RESPECT... het blijft tobben


Het is al weer bijna 2 jaar geleden dat heel Nederland er schande van sprak wat er was gebeurd met grensrechter Richard Nieuwenhuizen. De KNVB en de clubs kwamen met de actie ZONDER RESPECT GEEN VOETBAL.
Helaas:
  • 8 november in de kelder van het zaterdagvoetbal in West II werd Leidsche Boys- Wilhelmus gestaakt vanwege wanordelijkheden. Een verzorger wilde een geblesseerde speler helpen, maar werd door de scheids gesommeerd het veld te verlaten. Uiteindelijk was daar rood voor nodig. Al met al was er zoveel tumult dat de scheids iedereen liet inrukken. De ploegen hadden na een afkoelingsperiode wel weer verder gewild, maar de scheids had daar geen trek meer in.
  • 8 november SV Charlois - Spartaan'20: rode kaart voor de doelman van Charlois escaleerde en leverde vervolgens ook de assistent trainer en de leider rood op. Op weg naar de kleedkamer kreeg de scheids ook nog een bierdouche.
  • 8 november: Forum Sport - Nootdorp werd opgesierd door een paar flinke opstootjes en een afkoelingsperiode. Dat gebeurde nadat de keeper van Forum Sport geraakt werd bij een doelpoging. Ondanks dat de wedstrijd uitgespeeld is, zal dat muisje nog wel een staartje krijgen.
  • 9 november in Zuid 1 haalde een wedstrijd in de 4e klasse het einde niet. Na een afkoelingsperiode voor 2 rode kaarten, viel direct daarna de 3e rode kaart en een pingel. Commentaar op de leiding, na de benutte strafschop, was genoeg voor het 4e rode kartonnetje voor dezelfde ploeg en kon iedereen gaan douchen. Vanwege de commotie die toen ontstond was zelfs de politie nodig om de gemoederen te bedaren
  • Het zal wel niet het laatste voorval wezen........

Geen opmerkingen:

Een reactie posten