woensdag 26 november 2014

Programma 29 november 2014


Programma Westlande clubs

Scheveningen Excelsior M. De tricolores staan op de laatste plaats in de Topklasse. Scheveningen is na een goede start afgezakt naar een 9e plaats. Het onderlinge verschil is slechts 6 punten. 




FC 's-Gravenzande Quick Boys Mooi affiche voor de fusieclub. Het wordt vast en zeker een zware wedstrijd voor het team van Knoester, maar QB is te verslaan. De "andere" club uit Katwijk verloor immers dit seizoen al 4x




Sportlust'46 HVC'10 Zware uitwedstrijd bij de koploper in de 1e klasse




Be Fair SC Monster In de 11e speelronde, speelt SC Monster pas de 4e uitwedstrijd van het seizoen.
Westlandia RCL Westlandia kan vandaag de 100e competitie-overwinning bijschrijven, maar dan moet er wel gewonnen worden van de koploper
Lyra DWO Beide teams strijden vol mee voor de prijzen
VDL *P1* Die Haghe VDL is, na de nederlaag bij RCL weer koploper af, De ploeg uit Maassluis heeft dus iets recht te zetten.
CWO MVV'27 Trainer Vermeer heeft een lastige uitwedstrijd bij het hoog geklasseerde CWO




Semper A. Quintus Beide teams hebben evenveel punten. Door een minder doelsaldo staat Quintus (17-18) een plaats lager dan Semper A.(16-16). 
Ariston'80 Naaldwijk Bij een goed resultaat tegen de studenten uit Naaldwijk, kan Naaldwijk zich gaan nestelen in de top van de middenmoot van de 3e klasse.
GDA KMD *P1* Op KMD staat dit seizoen geen maat. Trainer Martin de Graaf zal de reeks zonder puntverlies zeker door willen trekken tot de winterstop.
Honselersdijk Quick Steps Als de ploeg van Piet Boon nog wat van het seizoen wil maken, moet er zeker gewonnen worden van de nr. 12 Q.S.




Verburch BMT Als Verburch wil blijven strijden om de prijzen, zal zeker gewonnen moeten worden. Directe concurrent om de titel Te Werve zal tegen de nr. 12 RAS zeker geen punten laten liggen
Loosduinen Hercules Loosduinen staat slechts 4 verliespunten achter op de 1e plaats. Alleen winst telt vandaag bij de blauw-witten.
---- Maasdijk

Geen opmerkingen:

Een reactie posten