woensdag 5 november 2014

Programma zaterdag 8 november


Komende zaterdag komen 9 clubs uit de regio weer in actie op het eigen complex. Op 3 velden is er sprake van een echte derby

  • In de 2e klasse treft periodekampioen VDL op eigen veld Westlandia. Beide teams lieten afgelopen weekend zien wat ze waard zijn. Eeb fraai affiche dus.
  • In de 3e klasse staat voor het eerst in de historie een confrontatie tussen Naaldwijk en Quintus op het programma. De club uit Kwintsheul komt "super uitgerust " aan de aftrap, want afgelopen zaterdag was het duel bij Duindorp al na een kwartier afgelopen vanwege een blessure van de scheids. Volgende week zaterdag staat die wedstrijd op het inhaalprogramma.
    Naaldwijk en Quintus stonden nog wel in augustus tegenover elkaar op het toernooi van Honselersdijk,  Naaldwijk won die oefenwedstrijd toen met 3-2 ((Q) Daniel van Holsteijn (N) Peet v.d. Heuvel,  Mo el Bouazati en Aike vd Bos.)
  • Verburch en Maasdijk gaan zaterdag strijden om een positie in de top van de 4e klasse. Vorig seizoen werd het 3-3 aan de Arckelweg in Poeldijk.


Programma Westlande clubs
WOS-verslaggever
Excelsior M. GVVV Paul Keijzer




Kloetinge FC 's-Gravenzande




HVC'10 DSO




Soccer Boys MVV'27
Lyra BVCB
VDL *P1* Westlandia Leo de Jong
SC Monster SVC'08 Stefan van Eijk




Semper A. KMD *P1*
Honselersdijk DUNO
Naaldwijk Quintus Johan Voskamp




Verburch Maasdijk Leo Alleblas
Te Werve Loosduinen
MSV'71 Hercules

Geen opmerkingen:

Een reactie posten