woensdag 19 november 2014

Programma zaterdag 22 november a.s.


Na het (gedwongen) vrije weekend voor de meeste teams, brandt komende zaterdag de strijd weer los voor de 2e ronde in de 2e periode..

  • Topklasser Excelsior M. ontvangt Barendrecht. Gelet op waar alle topklassers vandaan komen, is dit voor de tricolores wel een derby. Voor Excelsior M. is het overigens al de 3e wedstrijd in P2
  • In de hoofdklasse stuit FC 's-Gravenzande op degradant Noordwijk. Sinds vorige week wordt de "voormalige" grootmacht uit het amateurvoetbal getraind door Dogan Corneille.
  • In klasse lager zal HVC'10 de draad weer op moeten pakken.  De laatste 2 wedstrijden werd er dik verloren.
  • In de 2e klasse deze week geen enkel confrontatie tussen teams uit de regio. Wie weet kunnen er zaterdag 15 punten door de 5 Westlandse teams behaald worden....'-)
  • Honselersdijk moet zaterdag naar Wateringen. Daar wacht de confrontatie tegen KMD dat in 9 potjes nog geen punt heeft verspeeld. Alle partijen hopen dat het deze keer na afloop zal gaan over het vertoonde voetbal en de hoogtepunten uit de wedstrijd......
  • Maasdijk en Loosduinen gaan onderling uitmaken wie er in het spoor van de top 2 (Verburch en Te Werve) van de 4e klasse kan blijven.


Programma Westlande clubs
WOS verslaggever
Excelsior M. Barendrecht Willem Lenting




Noordwijk FC 's-Gravenzande




HVC'10 GHC Leo Boon




SC Monster Soccer Boys Ruud de Jong
RCL VDL *P1*
MVV'27 Be Fair
SVC'08 Lyra
DWO Westlandia




KMD *P1* Honselersdijk Henk Schaafsna
Naaldwijk Berkel
Quintus Houtwijk




RAS MSV'71
--- Verburch
Maasdijk Loosduinen Paul Keijzer

Geen opmerkingen:

Een reactie posten