dinsdag 9 september 2014

M.S.V.’71 realiseert extra half kunstgrasveld!


Van de site van MSV'71
Groot en bovenal goed nieuws! Het gonsde al wat langer rondom ons complex maar wij kunnen nu echt met blijdschap en trots melden dat wij ‘zelf’ een extra half kunstgrasveld gaan aanleggen.
Het bestuur heeft dit succes, in goed overleg en met dank aan; de gemeente Maassluis, kunstgrasaannemer Antea Realistatie, Stichting Vrienden van M.S.V. ’71 en het Fonds Schiedam Vlaardingen, kunnen beklinken. In dit ‘eigen’ project zal ook onze sponsor Odenkirchen Hekwerk worden betrokken.
Het halve kunstgrasveld wordt achterin ons trainingsveld (tussen veld 1 en 2) in de breedte aangelegd en krijgt de minimale KNVB afmetingen voor 7x7 pupillenvoetbal. Uiteraard kan er ook op getraind worden.
Het extra kunstgrasveld zal worden voorzien van een nieuwe drainage, omheining en bestrating van 80 cm. Vooralsnog zal de bestaande verlichting op ons trainingsveld dit mini kunstgrasveld gaan verlichten. In de uitwerking is uiteraard rekening gehouden met de benodigde ruimte voor onze jaarlijkse megatent op het natuurgras.
Er wordt nog deze maand (september) gestart met de aanleg van het extra kunstgrasveld. Dit houdt in dat we nog wel even in de verbouwingssfeer zullen blijven. Met als gevolg dat ons trainingsveld tot oplevering van het halve kunstgrasveld, niet of nauwelijks gebruikt zal kunnen worden.
Maar het eindresultaat, dat medio oktober te verwachten valt, zal ons allen verblijden en een grote verbetering betekenen van onze voetbalfaciliteiten. Met 1,5 kunstgrasveld en 2,5 grasveld zien wij de toekomst met veel voetbalplezier tegemoet!
Een trots bestuur van M.S.V.'71.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten