woensdag 10 september 2014

8 september 2014: Het goede begin is het halve werk


Een mooie uitdrukking, maar met half werk is er natuurlijk zelden een goed begin. De volgende spelers zijn in ieder geval wel goed gestart in het nieuwe seizoen. Zij scoorden voor hun club 2x:
  1. Nicky Buuron (VDL) *
  2. Onur Coskun (Westlandia za.)
  3. Jules Maring (KMD)
  4. Mark Vermeulen (Schipluiden)
  5. Martin de Zeeuw (Maasdijk)
  6. Melvin v.d. Zeijden (Verburch)
* 28 spelers scoorden hun eerste goal van het seizoen. Een oplettende lezer van de site gaf aan dat Donny v.d. Bos en Donny Slot allebei 1 goals scoorden tegen HVV.  Daaarom staat v.d. Bos nu niet meer bij de spelers die 2x scoorden
* In eerste instantie werd door diverse media gemeld dat Buuron 2x gescoord had. De 3e goal van VDL zou gemaakt zijn door een speler van BVCB. Het AD meldt op maandag dat de speler van VDL 3x gescoord zou hebben.... De krant is daarbij afhankelijk van de input van de clubs.
De site van BVC meldt echter het volgende
Colin Pleijsier mag namens VDL vanaf de rechterkant een corner in het Hoekse doelgebied laten draaien. De bal komt onfortuinlijk tegen de kuit van Robin van Willigen, waardoor het speeltuig geheel onbedoeld achter de doellijn stuitert. Nick Mahieu, als verdediger bij de tweede paal geposteerd, is dusdanig verrast dat ook hij het onheil niet kan keren.
Vandaar dat op deze site Nicky Buuron op 2 goals blijft staan,

Prestatiecurve
Excelsior M. V V V
FC 's-Gravenzande V
Honselersdijk G
HVC'10 W
KMD W
Loosduinen G
Lyra G
Maasdijk W
MSV'71 V
MVV'27 G
Naaldwijk G
Quintus W
SC Monster G
VDL V
Verburch W
Westlandia za. W
Den Hoorn W
Schipluiden W
VELO V
Westlandia zo. V

Geen opmerkingen:

Een reactie posten