woensdag 3 september 2014

IJsselmeervogels ontslaat trainer


Uitgeschakeld in de KNVB beker en de eerste 2 duels in de topklasse verloren.... Het kost de nieuwe trainer Dogan Corneille nu al zijn kop. Je zou verwachten dat een club als IJsselmeervogels niet over één nacht ijs gaat bij het aanstellen van een trainer. Dat het al binnen een paar weken mis gaat....
Het is niet duidelijk was de positie van zijn assistent-trainer en oud- Westlandia doelman Ronald Ermes is.
BUNSCHOTEN SPAKENBURG - IJsselmeervogels heeft trainer Dogan Corneille ontslagen. De trainer stond pas sinds dit seizoen aan het roer bij de topklasser uit Bunschoten. Twee competitieduels en één bekerduel gingen verloren onder zijn hoede.
Voorzitter Peter van Diermen legt het razendsnelle ontslag als volgt uit: "De buitenwacht zal alleen kijken naar de twee verloren competitiewedstrijden, maar wij zien ook het proces binnen de spelersgroep niet goed lopen. Met deze groep moet je meedoen om de prijzen."
Het bestuur van IJsselmeervogels had niet het vertrouwen dat Corneille op korte termijn de prestaties zou verbeteren. "Kijk naar Vitesse, die club verliest ook een paar keer achter elkaar. Maar zij spelen wel goed voetbal, bij ons ziet het spel er niet uit."
SPELERSGROEP
Pascal Bosschaart, aanvoerder van IJsselmeervogels, snapt niets van het ontslag. "Het zat 100% goed tussen de groep en Dogan. We hadden niet kunnen vermoeden dat hij zo snel ontslagen zou worden."
Bosschaart denkt al te weten wie Corneille opvolgt: "Frans Adelaar is de afgelopen twee wedstrijden op de tribune gesignaleerd. Ik denk dat het duidelijk is dat hij voor de groep komt te staan.
Bron RTVUtrecht 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten