zondag 6 juli 2014

Zondag 6 juli 2014


Krul was CRUEL

Heel Nederland ging vannacht uit zijn dak toen Tim Krul 2 strafschoppen stopte tegen Costa Rica. De 26 jarige Hagenaar was met zijn 1 meter en 93 centimeter een imposante  verschijning onder de lat.  Ook zijn reflexen (4x de goede hoek) waren indrukwekkend.
Bij voetbalvereniging RAS zullen ze beretrots zijn, want daar begon zijn loopbaan.  Van 1996 tot en met 2005 speelde hij in de diverse jeugdteams van ADO Den Haag, waarna hij in 2006 overstapte naar het Engelse Newcastle.
Gelet op zijn verleden bij ADO en RAS, zal hij zeker ook in de Westlandse regio zijn wedstrijdhes gespeeld hebben :-)
Foto is afkomstig van de site van Dailymail.co.uk

Oefenwedstrijd Sparta

Het was wederom een moeizame wedstrijd voor de Rotterdammers. Na een 1-0 achterstand werd uiteindelijk met 3-1 gewonnen bij het jubilerende Jodan Boys, Zoals was te verwachten keepte Roy Kortsmit de gehele wedstrijd.

Grote overwinning Excelsior R.

Marinus Dijkhuizen heeft zijn mannen als direct op scherp staan. Zijn groep won met 16-0 van 2e klasser Be-Fair.
Bij zijn selectie zit op dit moment alleen nog Jeff Stans uit deze regio (oud-speler van Excelsior M.). Zijn collega Rangelo Janga is na een teleurstellend seizoen vertrokken bij de Rotterdammers

    Onder 16 verliest

    Het Nederlandse team van speelsters onder 16 heeft zaterdag ook de 2e wedstrijd verloren (0-3) . Westlandse Nadine Noordam speelde alleen het laatste deel tegen Zweden . Een dag eerde werd met 1-0 verloren van Engeland. Noordam had in die interland wel een basisplaats.
    Maandag wacht de 3e poulewedstrijd tegen IJsland.

    Geen opmerkingen:

    Een reactie posten