dinsdag 8 juli 2014

Dinsdag 8 juli 2014


Westlandia start met de bouw

Vandaag om 10:00 uur zal hoofdsponsor Hans v.d. Valk de 1e paal slaan voor de uitbreiding van de kleedkamers en de multifunctionele ruimte bij Westlandia. .

Geen Westlandcup voor Excelsior M.

Het AD van vanochtend meldt dat Excelsior M. voor de komende editie van de Flynth Westlandcup geen uitnodiging krijgt van de organisatie. De tricolores krijgen hiermee de rekening gepresenteerd voor het afvaardigen van een B-team naar de finale van de 42e editie..
Eerder had de trainer van Westlandia al laten weten voorlopig niet tegen Exvelsior M. te willen spelen.

Sparta R. oefent weer

De  Spartanen uit deze regio zijn met hun ploeg deze week op trainingskamp, Vanavond wordt er geoefend tegen PEC Zwolle. Wedstrijd wordt gespeeld in het Overijsselse Hasselt

Vilhena ook in actie?

Feyenoord oefent vanavond tegen FC Horst. De Rotterdammers moeten het nog wel doen zonder de spelers die bij Louis van Gaal nog in Brazilië zijn.

De toekomst  VI op TV???

De afgelopen 2 dagen waren de spanningen bij VI Oranje duidelijk voelbaar. Het artikel van Gijp van afgelopen weekend over het reilen en zeilen tijdens en rondom het programma,  leverde een snoeiharde column op van Johan Derksen in VI van vandaag. Ook de sfeerreportages van Sierd de Vos kregen te maken met zijn scherpe pen.
Aan tafel heeft Wilfred Genee alle mogelijke moeite om de swung weer in het programma te krijgen Het zal voor Naaldwijker Arthur Zuijderwijk (producent van VI (Oranje)) een hele klus worden om straks in augustus de heren weer 2x in de week aan tafel te krijgen.

Het WK in Brazilië

22:00 uur: Duitsland - Brazilië

Geen opmerkingen:

Een reactie posten