vrijdag 11 juli 2014

Vrijdag 11 juli 2014


Indeling en programma

Vandaag worden de de programma's voor de lagere klassen van het standaardvoetbal bekend. Tevens komt de indeling voor de overige klasses en de distrcitsbeker beschikbaar. Later deze dag zullen de gegevens ook op de site verschijnen.
KNVB heeft alles 1 week uitgesteld. 

Jongeste jeugd op zondag?

In de districten Noord, Oost, West I, West II en Zuid I was de KNVB benieuwd of er verenigingen zijn die interesse hebben in het verplaatsen van de E- en F-pupillen competitie naar de zondag. Dit is voorgelegd aan het verenigingspanel.
De resultaten van het onderzoek zijn bekend: voor 84% van de verenigingen in het panel zou dit geen optie zijn. Alleen in district West I ziet 1/3  van de verenigingen die hebben meegedaan aan het onderzoek mogelijkheden voor een verplaatsing naar de zondag.

Feyenoord naar ASWH

Tony Vilhena reist vandaag met de Rotterdanmers naar Hendrik Ido Ambacht. Om19:30 uur wordt daar afgetrapt

Onzekere toekomst Hargasport

Het is nog onduidelijk wat er gaat gebeuren met de Schiedamse vereniging. Afgelopen seizoen kwam de club o.a. in opspraak door de gebeurtenissen tijdens de gestaakte wedstrijd bij Quintus.  De club heeft de zaterdagtaken voor komend seizoen terug getrokken vanwege onvoldoende spelers.
De KNVB wil echter Hargasport zo. tot nader orde niet in te delen totdat de club een beleidsplan heeft om problemen zoals die zich in het afgelopen seizoen hebben voorgedaan in de toekomst te voorkomen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten