maandag 7 juli 2014

Maandag 7 juli 2014


Wedstrijd Oranje onder 16

Vandaag de laatste wedstrijd in de poule voor de meiden onder 16 met Westlandse Nadine Noordam. Zowel Nederland als IJsland hebben de eerste 2 wedstrijden verloren. Als Nederland deze keer niet verliest speelt het team woensdag om plaats 5 en 6 bij de Nordic Cup, anders wordt het 7 of 8.

Protest van Deltasport

1e klasser Deltasport heeft bij de KNVB een officieel protest ingediend tegen de competitie-indeling.  De Vlaardingers die uit de hoofdklasse degradeerden, werden ingedeeld in de eerste klasse B. Een indeling in de eerste klasse C lag volgens Deltasport meer voor de hand lag, aangezien de rest van de regioclubs daar ook spelen. (bron Regio Rijnmond Voetbal).
Red: Deltasport speelt in dezelfde poule als HVC'10. Beide teams mogen komend seizoen op bezoek bij clubs uit  bijv. Amsterdam, Zantvoort, Hoorn, Woerden, Zoetermeer, Alphen a/d Rijn en Leiden.


Daan Smith speelt weer.

Excelsior R. speelde afgelopen zat. bij Be-Fair.  Uit één van de twitterberichten blijkt dat ook Daan Smith weer gespeeld heeft. De oud-jeugdspeler van Excelsior M. kwam de 2e helft in actie voor de Rotterdammers.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten