donderdag 3 juli 2014

Donderdag 3 juli 2014

Loting  KMVB beker

Vandaag wordt geloot voor de 1e ronde van de KNVB beker (Amstelcup). Vanuit deze regio heeft alleen Excelsior M. zich geplaatst.

Moeizame overwinning Sparta R.

De Rotterdammers hebben met 5-3 gewonnen bij DHC. Johan Voskamp speelde alleen de 1e helft en scoorde 2x. Ook Pieter Langedijk speelde alleen vóór de rust.  Doelman Roy Kortmit kwam niet in actie.

FeVoWest vergadert

Vandaag zal het bestuur van FeVoWest in gesprek gaan met de voorzitters van de Westlandse voetbalclubs. Het zal voor demissionair voorzitter Cor Verbree en zijn collega's geen gemakkelijke avond worden. Er zijn in de afgelopen weken diverse zaken voorgevallen en misgegaan. Het plotselinge vertrek van trainer Johan Voskamp en het "programma" van het Westlands elftal zullen zeker besproken gaan worden

Volgens de site van de Federatie gaat het demissionaire bestuur  terugblikken op  o.a. toernooien, vrouwenvoetbal, wedstrijdsecretariaat en FeVoWest Elftal (voormalig Westlands Elftal)., Daarnaast staat de toekomt van de FeVoWest geagendeerd.