zondag 8 juli 2012

Westlands voetbalnieuws van zondag 8 juli 2012



Voetbalnieuws uit de regio


Honselersdijk heeft de mooie wedstrijd tegen Sparta weer achter de rug. Tot eind juli kan de groep genieten van de welverdiende vakantie. Trainer Piet Boon, zijn begeleidingsteam en de technische commissie hebben de voorlopige selectie bekend gemaakt die op zaterdag 28 juli op mag draven voor het nieuwe seizoen. Onder hen 6 spelers die vorig seizoen uitkwamen in de A1.(zie hier). De 1e oefenwedstrijd staat gepland op het toernooi van Sportclub Monster op 7 augustus a.s. (zie hier)


In het reservevoetbal mannen senioren is een aantal enquêtes gehouden om te weten te komen hoe men de competities in de categorieën A en B beleeft. Dat heeft geleid tot een pakket van aanbevelingen. De algemene vergadering amateurvoetbal heeft ingestemd met het toestaan van vijf wisselspelers in het reservevoetbal categorie A mannen senioren. Het zogeheten ‘doorwisselen’ is echter niet toegestaan in de categorie A. In de categorie B bij de mannen senioren geldt dat ook vijf wissels zijn toegestaan, maar hier mag men wel ‘doorwisselen’. Bron site KNVB West II


Ander (opmerkelijk) voetbalnieuws

Sparta won zijn 1e oefenwedstrijd met 4-0 van en bij Honselersdijk.  Doelman Martijn vd. Hoek van de thuisploeg speelde zich geweldig in de kijker door bijna alle ballen te pakken. Trainer Piet Boon gunde hem een publiekswissel. Zijn vervanger was Jeroen Hofland, die afgelopen seizoen nog onder de lat stond bij Honselersdijk B1.


Ander (opmerkelijk) Westlands nieuws

22:30 uur  RTL4 Tour du Jour vanaf het Wilhelminaplein in Naaldwijk


 (opmerkelijk) EK- en Oranjenieuws

x





Geen opmerkingen:

Een reactie posten