zondag 22 juli 2012

Westlands voetbalnieuws van zondag 22 juli 2012



Voetbalnieuws uit de regio

Slask (Johan Voskamp) speelde  op het  thuistoernooi om de 3e en 4e plaats tegen Atletico Bilbao. Beide teams verloren zaterdag de 1e wedstrijd. Slask met 4-2 van Benfica en Atletico van PSV.. De Poolse club van de Westlander verloor met 1-0 van de Spanjaarden en kan zich nu volledig richten op de return van de wedstrijd om de C.L. 

Westlandia is er in geslaagd om het 90-jarig bestaan op te luisteren met de ontvangst van 2 nationale teams. Op zaterdag 17 november spelen zowel Dames 1 als Zondag 1 tegen de oud-internationals. In dat weekend zijn alle teams van de club vrijgesteld van competitie-verplichtingen.

Het Westlands elftal verloor zaterdag met 8-1 van ADO De Haag. De Westlandse goal werd bij 7-0 gemaakt door Silvio Vermeer. Helaas voor hem zag de omroeper van dienst hem aan voor Jesse de Waard. De routinier van KMD zat echter op dat moment in de dugout... Het was overigens behoorlijk druk op sportpark De Zweth, ongeveer 1.100 man.
ADO Den Haag was naast de begeleiding met 26 selectiespelers naar het Westland gekomen. Om alles goed te kunnen bergen, had men 3 kleedkamers nodig......

Ander (opmerkelijk) Westlands nieuws
22:30 uur RTL 4 De laatste Tour du Jour van dit seizoen vanaf het Wilheminaplein in Naaldwijk.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten