dinsdag 24 juli 2012

Westlands voetbalnieuws van dinsdag 24 juli 2012



Voetbalnieuws uit de regio

Naast de oefenwedstrijd van het Westlands elftal tegen ADO Den Haag, was het ook de bedoeling om met de regionale selectie in actie te komen tegen Jong Sparta. Voorlopig zal het er echter niet van komen. De geplande training bij Lyra komt ook te vervallen.
De beloftes van de Kasteelclub spelen nu vanavond tegen Barendrecht en komen voorts nog in de wei bij XerxesDZB (4/8) en Spartaan'20 (7/8).  Hoekenees Roy Kortsmit zal naar verwachting in deze duels plaats nemen onder de lat. Afgelopen zaterdag kwam hij bij het 1e tegen Eindhoven niet in actie 

Naaldwijkse Mandy v.d. Berg laat op haar twitter-account weten dat ze gisteren de 1e training bij haar nieuwe club heeft gehad. Ze maakt nu deel uit van het Zweedse Vittsjö GIK. Op de site van de club valt te lezen dat Mandy gehaald is voor de verdediging. Zij kan zowel centraal als op links goed uit de voeten. Bij Vittsjö treft zij Loes Geurts, voormalig keepster van de dames van Telstar.


De voorbereiding op het nieuwe seizoen

RKC Waalwijk (Jeff Stans) oefent  vandaag thuis tegen buurman FC Den Bosch

Nog een jaarlijks terugkerende duel op de kalender van Excelsior R.: de oefenwedstrijd tegen de Schouwse selectie. Voor Maatsen, Smith en Janga de kans om zich verder in de kijker/basis te spelen


Ander (opmerkelijk) Westlands nieuws
Eind van de week beginnen de Olympische spelen in Engeland. RTL4 zal daar iedere avond vanuit Londen verslag van doen in een avondprogramma van 22:30 -24:00 uur  De komende dagen worden overbrugt met uitzendingen van Tour du Jour vanaf het Wilhelminaplein in Naaldwijk.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten