donderdag 5 juli 2012

Westlands (voetbal-)nieuws van donderdag 5 juli 2012



Voetbalnieuws uit de regio

Het overzicht van de oefenwedstrijden (zie linkerkolom) is, met dank aan volgers van de site,  verder aangevuld.

Zonder de finale te kunnen spelen is het beloftenteam van Westlandia kampioen geworden van het FeVoWest-toernooi. Zoals gebruikelijk zal de <23-winnaar van deze regio aantreden tegen de winnaar van de Delftse 16-23 competitie. De wedstrijd tegen en Concordia onder 23 staat gepland voor 11 september a.s.


Ander (opmerkelijk) voetbalnieuws

FC Twente start vandaag met het Europees avontuur. De ploeg uit Enschede die na de 6-2 overwinning bij PSV (begin maart) nog getipt werd voor het

kampioenschap, moest uiteindelijk genoegen nemen met een Europees ticket vanwege fair-play.....

Tegenstander in de 1e ronde van de Eurpean League is UE Santa Coloma. Volgende week donderdag is de return in Andorra. De winnaar speelt in de 2e ronde tegen het Finse Inter Turku


Rodney Sneijder werd afgelopen dagen in verband gebracht met een overgang van Ajax naar RKC... De speler ontzenuwt het gerucht door te stellen dat hij alleen maar in Waalwijk was voor een bezoek aan de meubelboulevard. .......... Toeval of niet maar Piet Klerkx is wel één van de stersponsors van de trots van de Langstraat...... :-)


Ander (opmerkelijk) Westlands nieuws

22:30 uur RTL 4  LIVE:  Tour du Jour vanaf het Wilheminplein in Naaldwijk


 (opmerkelijk)  Oranjenieuws

De FIFA heeft de nieuwe wereldranglijst gepubliceerd. De "successen" van Oranje leveren op deze lijst nu een 8e plaats op  Nederland stond voor het Europees kampioenschap nog op de 4e plaats. Spanje voert de lijst aan, voor Duitsland en Uruguay. De FIFA en de UEFA hanteren deze lijst bij de plaatsing/loting van de poules voor een EK en WK.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten