zaterdag 28 juli 2012

Westlands voetbalnieuws van zaterdag 28 juli 2012



Voetbalnieuws uit de regio

Honselersdijk en Maasdijk starten vandaag met de voorbereiding op het nieuwe seizoen.  Trainers Piet Boon en Martin Vermeer hebben vorig seizoen moeten strijden in een "Rotterdamse" poule. De successen waren wisselend. Boon miste met het andere Oranje op een haar na de promotie naar de 2e klasse. Vermeer heeft in de 2e helft van het seizoen de selectie van Maasdijk tijdig uit de gevarenzone gecoacht. Komend seizoen kunnen zij weer ouderwets de strijd aanbinden met andere ploegen uit de Westlandse regio (MVV'27, KMD, Westlandia en MSV'71)

De voorbereiding op het nieuwe seizoen

Rijnsburgse Boys ontvangt ADO Den Haag (Robert Zwinkels?)

Sparta (Kortsmit?) speelt vandaag een zeer speciale wedstrijd tegen NAC Breda. De supporters van beide partijen herdenken in een voorwedstrijd oud-speler Andro Knel. De verdediger speelde in het verleden voor beide verenigingen, maar kwam tragisch om het leven bij een vliegtuigongeluk in Suriname.

RKC (Jeff Stans?) ontvangt in Waalwijk het Spaanse Getafe

Excelsior R (Maatsen, Janga en Smith) oefent vandaag tegen topklasser ASWH


 (opmerkelijk) Oranje en/of sportnieuws


Naaldwijker Leo van Vliet is vandaag in de wegwedstrijd bondscoach van de Nederlandse wielrenners. Aan hem de taak om zijn team (Lars Boom,Robert Gesink, Sebastian Langeveld, NikiTerpstra en Lieuwe Westra) naar de gouden plak te coachen. 

 " "

Geen opmerkingen:

Een reactie posten