woensdag 11 april 2012

Westlands voetbalnieuws van woensdag 11 april 2012



Voetbalnieuws uit de regio


  • Het 2e team van VELO heeft zich geplaatst voor de districtsbeker voor de standaardteams . Als periodekampioen in de reserve hoofdklasse zondag hebben de Wateringers de plaatsing afgedwongen. Op Paasmaandag werd deze prijs gepakt door een 8-1 overwinning op de reserves van Leonidas. Andere geplaatste 2e teams zijn Quick Boys, Noordwijk en Westlandia zo. 
  • Lomabardijen, koploper in de klasse van SV Honselersdijk heeft in René van Antwerpen een nieuwe hoofdtrainer voor het komend seizoen. Van Antwerpen was dit seizoen interim-trainer bij MSV'71.
  • John de Widt verruilt komende zomer de plaats onder de lat bij Lyra voor een plaatsje in  het doel van Scheveningen. Op dit moment is Samir Beeldnseijer daar eerste keeper.
  • Trainer Harry Akkermans van Zwaluwen Vl. heeft wederom een oude bekende van Westlandia weten te strikken. Ton Wustefeld zal volgend  seizoen zijn opwachting gaan maken bij de hoofdklasser za.
Ander (opmerkelijk) voetbalnieuws

De besturen van de SV Lombardijen en MaasstadTediro hebben de leden uitgenodigd om op 17 april te spreken over de voortgang van de fusie. Tijdens die bespreking worden o.a. de nieuwe naam en de clubkleuren bepaald. 

" "

Geen opmerkingen:

Een reactie posten