donderdag 26 april 2012

Westlands voetbalnieuws van donderdag 26 april 2012



Voetbalnieuws uit de regio


  • De TC van Excelsior M. is er in geslaagd om Dick van Eijmeren na ruim 4 jaar weer terug te halen naar Maassluis. De linksbenige Maaslander, die lang in de jeugd speelde bij de tricolores, vertrok als A-junior naar NAC Breda. Na 2 jaar NAC kwam hij de laatste 2 jaar uit voor Topklasser Capelle. Afgelopen seizoen heeft hij nog een paar maanden bij Dayton in Amerika gespeeld. 
  • Compleet overzicht van de vorming van de diverse selecties voor het nieuwe seizoen staat HIER
  • Stilte voor de storm..... Komend weekend slechts 2 competitiewedstrijden in de regio en wel op zondag
    • Verburch ontvangt GSC ESDO en Piet Voskamp zal zowel voor de WOS-radio als Sportsignaal het verslag verzorgen
    • Naaldwijk zo. speelt voor het laatst een competitiewedstrijd op eigen terrein. Tegen Wippolder krijgen de zomis de kans om de eerste overwinning van het seizoen te behalen. Of het gaat lukken.???. iedereen is van harte welkom om deze speciale wedstrijd bij te wonen op sportpark De Hoge Bomen. Anders is er ook nog het live-verslag van Paul Keijzer van de WOS. Tevens zal de regionale omroep speciaal aandacht besteden aan het einde van het prestatievoetbal op zondag.
  • Ook Quintus gaat stoppen met prestatief-voetbal op zondag... Dit gaat op 6 mei gepaard met de nodige festiviteiten, Benieuwd naar wat er gaat gebeuren rondom de wedstrijd tegen Hargasport.... volg de speciale faceboek-pagina voor dit evenement

Ander (opmerkelijk) voetbalnieuws

x

" "

Geen opmerkingen:

Een reactie posten