vrijdag 20 april 2012

Westlands voetbalnieuws van vrijdag 20 april 2012



Voetbalnieuws uit de regio

Westlandiaan Rob Klop moest zondag in de wedstrijd tegen ADO'20 al binnen 10 minuten naar de kant. Naar nu bekend is geworden betekent een knieblessure het onverwachtse einde van een mooi seizoen Klop speelde vorig jaar nog bij de A-junioren, maar werd al snel dit seizoen een vaste kracht in het 1e team van de Naaldwijkers.. 

Ander (opmerkelijk) voetbalnieuws
Nadat Soccer Boys eerder bekend maakte dat ze stoppen met  standaardvoetbal op zondag, trekt ook Lekkerkerk de stekker eruit. 89 van de 102 leden op de BALV stemden in met de switch naar het zaterdagvoetbal.

Van de site van voetbal Rotterdam
De fusie tussen Maasstad Tediro en Lombardijen is met een jaar uitgesteld. Dit is tijdens de buitengewone algemene ledenvergadering van Lombardijen beslist. De gemeente kan niet met een financiƫle garantie voor de opstallen over de brug komen. Dat is voor Lombardijen de reden om te wachten met het verlaten van het complex op Varkenoord. De gemeente is weer met allerlei nieuwe plannen bezig waarover als het goed is in september meer bekend is. Het besluit om nog te wachten met de fusie is uitstel en geen afstel. De intentie om te fuseren met Maasstad Tediro is er voor Lombardijen nog wel.

" "

Geen opmerkingen:

Een reactie posten