vrijdag 13 april 2012

Westlands voetbalnieuws van vrijdag 13 april 2012



Voetbalnieuws uit de regio

De beloftes van Lyra hebben dinsdag met 3-2  gewonnen bij de leeftijdsgenoten van Loosduinen. Door deze overwinning zijn de Lierenaren geplaatst voor de  1/2 finale. Daar mogen ze het opnemen tegen Monster. In de andere 1/2 finale staan Westlandia en Polanen tegenover elkaar. De winnaars treffen elkaar in de finale die waarschijnlijk gespeeld gaaat worden op zaterdag 2 juni.
De Bond  heeft laten weten dat CVV-Mercurius en Rijnmond Hoogvliet Sport nauwelijks aantoonbare schuld hadden aan het staken van de wedstrijd door de scheidsrechter Roos. Er volgen dus ook geen sancties. De wedstrijd is inmiddels ook gespeeld en de thuisclub won met 3-0.

Volgens de media is de wedstrijd GHC - Breukelen (1e klasse van FC 's-Gravenzande) na afloop beĆ«indigd met een flinke matpartij. De scheids heeft van beide elftallen een speler nog rood gegeven. Of de bond maatregelen zal treffen is nog niet bekend.


Ander (opmerkelijk) voetbalnieuws

Het roemruchte DWS dreigt dit seizoen af te zakken naar de 4e klasse in West I. Of het er nog wat toe doet..... de club gaat er zelfs aan vanuit dat men gaat fuseren met hoofdklasser Chabab. 

" "

Geen opmerkingen:

Een reactie posten